Gerechten

Voorgerecht
Het buffet begint met een heerlijke dagverse soep of Chinese tomatensoep met vers stokbrood en kruidenboter.Tevens biedt het buffet hapjes, sushi en salades.

Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht kunt u gebruik maken van het warm buffet of van het onbeperkte wokbuffet met een brede keuze aan vis, vlees, groente en fruit. Maak uw eigen samenstelling en laat het door één van onze chefs bereiden. Vergeet niet de keuze van uw saus door te geven. Vervolgens kunt u uw gerecht aanvullen met heerlijke bami, nasi, Chinese bami of witte rijst.

Teppanyaki of Grill
Hier kunt u een keuze maken uit een heerlijk stukje vlees of vis dat op de grilplaat bereid wordt.

Nagerecht
Sluit het wokken af met een keuze uit het fruitbuffet, waar u een keuze kunt maken uit diverse soorten exotische vruchten, fruit, vla en yoghurt. Hiernaast is er ook nog schepijs/softijs.

Tips
Het lekkerste gerecht krijgt u als u vis en vlees gescheiden houdt. Laat eerst uw maaltijden bereiden en schep daarna nasi, bami etc. op uw bord.
Begin niet met een te pikante saus. Vruchten zijn bijna alleen te combineren met recepten die zout of zuur zijn.
Vraag naar onze groepsvoordelen.
Tijdens het wokken krijgt u steeds schone borden.
Uw bestek dient u steeds aan tafel weer te gebruiken.

Sauzen

TeppanyakiJapanse Soyasaus
Japanse kruiden met zoete soja, saké en gember

Zoetzure saus
Tropische vruchten, gember en limoen

Saus a la wok
Gecombineerde oriëntaalse saus van tomaten, fruit, rode pepers, knoflook, gember etc.

Zwarte pepersaus
Zwarte peper, soya, knoflook en rode peper

Knoflooksaus
Verse knoflook en verse kruiden

Ma Pao Saus
Heerlijke traditionele rode saus van Zuid-Aziatische vruchten, knoflook en kruiden

Kon Bao saus
Pittige traditionele saus uit SzeChuan

Thaise Curry
Hete Curry met cocosmelk, knoflook en Thaise kruiden